Det här här vad vi gör

Vi hjälper dig att bygga om din sida för att bli anpassad för Responsive Web design. Vi bygger om din sida med hjälp av Bootstrap vilket ursprungligen skapad av en designer och en utvecklare på Twitter. Bootstrap blivit en av de mest populära front-end strukturen och öppet källkod-projektet i världen.

Webbdesign

Vi kan hjälpa dig med att förnya din hemsida till dagens standard att fungera på alla enheter.

Programering

Behöver du speciella lösningar eller funktioner till din hemsida? Vi har kunskapen!

Konsultation

Vi kan hjälpa dig med planering av ditt projekt, e-handel eller webbsida.

Vad är responsiv (lyhörd) webbdesign?

Responsive Web design är det synsätt som tyder på att design och utveckling bör reagera på användarens beteende och miljö, baserad på skärmstorlek, plattform och orientering. I praktiken består det av en blandning av flexibla layouter, bilder och en intelligent användning av CSS. När användaren växlar från sin bärbara dator till iPad, skall hemsidan automatiskt anpassas för att rymma dess upplösning, bildstorlek och skriptingfunktionalitet. Med andra ord skall hemsidan ha tekniken för att automatiskt svara på användarens preferenser. Detta skulle eliminera behovet av en annorlunda design-och utvecklingsfasen för varje ny pryl på marknaden.

Projekt

Vad är det vi gör och på vilket sätt kan vi hjälpa dig.
img01

FÖRENINGAR

Vi har skapat lösningar åt flertal föreningar

img01

Småföretagare

Vi hjälper småföretagaren att nå ut på nätet

img01

E-HANDEL

Vi har hjälpt kunder att ha en egen e-handel

Arbetsgång

Innan påbörjat arbete går vi igenom vad du som kund vill ha och i en detaljerad sammanfattning av projektet. Under projektet arbete dokumenteras arbetet i WebIssues eller liknande ärendehanterings system där du som kund kan följa arbetets gång samt lägga till punkter (felanmälningar/buggar/ändringar) och kommentera. Det är dock viktigt att du som kund måste veta vad som ingår om det är ett fastprisavtal och inte kommer med nya funktionaliteter eller ändringar på redan godkännda punkter. Vid nya tillägg i projektet måste dessa godkännas för öka kostnader innan de genomförs.

Färdigheter

Vi har kunskapen och medlen för att erbjuda dig allt ditt företag behöver för att nå målet med en responsiv hemsida.
100

Programering PHP

90

Bootstrap

85

Design

100

HTML / CSS

Kontakta oss

Inget jobb är för litet eller för stort.